💎 tattoo artiesten Tiel | REBEL TATTOO
rebel tattoo tiel
rebel tattoo tiel

Onze artiesten

gerrit van veen tattoo artiest

GERRIT

Gerrit is de eigenaar en onze allround tattoo artiest van Rebel Tattoo Tiel. Hij specialiseert zich in Black & Grey realisme en neo-traditional en kan ieder project aan in vrijwel elke stijl. Hij is een echte kunstenaar en tattoo artiest in hart en nieren. Gerrit houdt ervan om van jouw tattoo idee een uniek, perfect passend en dynamisch design te maken. Hij tatoeëert al vanaf zijn 14e levensjaar. Gerrit staat bekend om zijn humor en zorgt ervoor dat jij je helemaal op je gemak voelt.
jimmy rebel tattoo tiel

JIMMY

Jimmy specialiseert zich in lettering, fine line, neo-traditional en old school tattoos. Dus ben jij opzoek naar een van deze stijlen dan zit je goed bij Jimmy. Boek hieronder je intake en ontwerp samen met Jimmy jouw perfecte tattoo. We gaan pas beginnen als jij je op je gemak voelt en totaal tevreden bent met het design.
Piercing zetten in Tiel

PIERCINGS

Onze piercer is zeer ervaren in het vak. We werken met de beste materialen en titanium staafjes om te zorgen dat jouw piercing het beste heelt. We beginnen pas met piercen als jij je 100% op je gemak voelt en weet waar je aan toe bent. We hebben een ruime selectie aan sieraden en ook gouden sieraden zijn beschikbaar bij ons in de shop. Bekijk hier alle informatie en prijzen over het piercen. Je bent ook altijd welkom bij ons in de shop tijdens openingstijden. 

Happy customers

Hele fijne zaak!
Hele fijne zaak! Tattoo is er mooi uitgekomen
rebel tattoo tiel logo
Katja van Bezooijen

Klantvriendelijk en gezellig

Ik heb hier vandaag een navelpiercing gezet. Deze mensen zijn zo klantvriendelijk en gezellig is zeker een aanrader en een plek waar ik terug zou komen!
rebel tattoo tiel logo
Some person - Company BV
Robert Ghielen

Vriendelijke gasten, net en mooie tattoo shop. Leeft en denkt met je mee, top dus
rebel tattoo tiel logo
Some person - Company BV