🍎 Dé tattoo shop van de Betuwe | REBEL TATTOO TIEL
rebel tattoo tiel
rebel tattoo tiel
tattoo shop betuwe rebel tattoo tiel

Onze tattoo shop

Welkom bij onze levendige en gastvrije tattoo shop, gelegen in het hartje van Tiel en daarmee Betuwe. Bij Rebel Tattoo vind je de perfecte combinatie van gezelligheid en professionaliteit.

In onze shop heerst er altijd een ontspannen en vrolijke sfeer, waar humor en grappen een belangrijke rol spelen. Maar we verliezen nooit onze professionele houding uit het oog. Onze getalenteerde artiesten zijn toegewijd aan hun vak en zorgen ervoor dat jouw tattoo-ervaring zowel plezierig als van de hoogste kwaliteit is.

Bij ons kun je met een gerust hart terecht, want we zijn GGD-gekeurd. Dit betekent dat we voldoen aan de hygiënenormen en veiligheidsvoorschriften. Jouw gezondheid en welzijn hebben bij ons de hoogste prioriteit.

Of je nu een piercing of tattoo wil laten zetten, wij zijn jouw allround tattoo shop. Onze artiesten hebben een brede expertise en kunnen voldoen aan al jouw wensen en ideeën. Van kleine en subtiele ontwerpen tot gedurfde en kleurrijke creaties.

Wanneer je bij ons langskomt met de auto is parkeren ontzettend makkelijk: wij hebben parkeerplaats recht voor de deur! Hoe handig is dat?

Ontdek de mix van gezelligheid, professionaliteit en artistiek vakmanschap. Stap binnen in onze shop en laat je inspireren door de creatieve energie om je heen. We kijken ernaar uit om van jouw droomtattoo werkelijkheid te maken!

Meer over ons

Gerrit van veen

Maak kennis met Gerrit, de trotse eigenaar van Rebel Tattoo. Met zijn vriendelijke en goedlachse persoonlijkheid zorgt Gerrit voor een warm welkom in onze studio. Hij is altijd in voor een praatje en kan goed levelen met alle diverse klanten!


Gerrit zijn specialiteiten liggen voornamelijk in Black&Grey realisme, neo-traditional en oldskool stijlen. Met zijn vakkundigheid en oog voor detail creëert hij unieke kunstwerken op jouw huid!

Gerrit van Veen tattoo artiest betuwe

JIMMY WHOO TATTOO

Dit is Jimmy. Hij specialiseert zich in lettering, fine line, neo-traditional en old school tattoos. Jimmy heeft een relaxte houding en zorgt ervoor dat jij je helemaal op je gemak voelt. Samen maken jullie dit design tot een absolute perfecte tattoo. 

jimmy rebel tattoo tiel

Happy customers

Vriendelijke gasten

Vriendelijke gasten, net en mooie tattoo shop. Leeft en denkt met je mee, top dus
rebel tattoo tiel logo
Robert Ghielen
Erg fijne zaak
Erg fijne zaak om te komen. Zeer goede service met echt vakwerk.goede nazorg. Een echte aanrader.
rebel tattoo tiel logo
Pieter Miran
Dikke aanrader

Veel gezelligheid en fijne uitleg en goede artiest dikke aanrader voor iedereen
rebel tattoo tiel logo
Gilber Janssen