🌜Piercings in Tiel | REBEL TATTOO TIEL
rebel tattoo tiel
rebel tattoo tiel

Piercings in Tiel

De beste piercings in Tiel worden gezet bij Rebel Tattoo. We werken met de beste materialen titanium staafjes en alleen met de beste piercers. Onze gunstige prijzen prikken je niet in de portemonnee en je bent bij ons verzekerd van het beste resultaat. Je kunt bij ons online een afspraak boeken en zoveel piercings kiezen als je wilt. Zo ben jij gegarandeerd van een plekje op een moment dat het jou uitkomt. 
Piercing studio in Tiel

Happy customers

Piercer werkt netjes!
Nette shop, piercer werkt netjes en is aardig en vakkundig. Voor de derde keer geweest, en de
volgende keer zeker weer daar. Kan het iedereen aanraden.
rebel tattoo tiel logo
Janny van Hattem
Alleen maar complimenten
Kan alleen maar complimenten geven hoe ik geholpen ben met de piercings!
rebel tattoo tiel logo
Rathna
Zeker een aanrader!
Ik heb hier vandaag een navelpiercing gezet. Deze mensen zijn zo klantvriendelijk en gezellig is zeker een aanrader en een plek waar ik terug zou komen!
rebel tattoo tiel logo
Chelly

Piercings in Tiel - Prijslijst

Piercings zetten is een vak op zichzelf. De kunst van een strakke, rechte en duurzame piercing zetten is iets wat je door jaren ervaring moet leren. Onze piercer is extreem ervaren in het zetten van verschillende soorten piercings. We werken met de beste materialen om je piercing te zetten. Daarnaast bieden wij een breed assortiment aan piercing sieraden van hoge kwaliteit. Zo voorkom je dat je gaatje gaat ontsteken en blijft je piercing voor altijd mooi en verzorgd.  
Alle oor piercings m.u.v. industrial €40,- 2x €70,- 

Piercing wissel €15 (bij sieraden anders dan een staafje brengen wij mogelijk een meerprijs in rekening)

Industrial €45,-

Navel piercing €45,-

Tong piercing €50,-

Gezichtspiercings €40,-

Tepel piercing €55,- 2x €90,-

Dermal/surface €50,- 2x €90,-

Tunnels €40,-

Stretchen €15,-

Intiem vrouw €85,-

*Alle genoemde prijzen zijn inclusief wissel

Piercing nazorg

De genezingstijd van een piercing verschild per piercing en kan ook per persoon verschillen. Algemene gezondheid en lichamelijke conditie spelen hierbij een rol. Persoonlijke hygiene is tijdens de genezingstijd van de piercing absoluut noodzakelijk. Direct na het piercen kan de plek van de piercing rood worden en flink opzwellen. Als je een te kort staafje hebt laten zetten is er een grotere kans op infecties en complicaties. Gedurende de genezingstijd moet het staafje voortdurend  ruimte hebben en niet te strak zitten. De piercing moet worden beschouwd als een wond en ook zodanig worden behandeld. Voor een zo goed en vlot mogelijke genezing moeten de volgende regels in acht worden genomen.

  1. Raak de piercing niet aan met de handen.

  2. Maak de wond 2 keer per dag schoon met een piercingspray of een steriele zoutoplossing 0,9% van de aphotheek (naCL 0,9%)

  3. Dep de omgeving van de wond na het douchen goed droog met een tissue,houd de piercing zo droog mogelijk.Smeer geen zalf,vaseline of iets dergelijks op de wond.

  4. Druppel geen wonddesinfectie zoals Sterilon of Betadine op de wond.

  5. Draag geen pleisters over de piercing behalve kortdurend indien nodig tijdens sportactiviteiten.

  6. Draag bij een body piercing (bijv. Tepel of navelpiercing etc.)geen strakke of vuile kleding.

  7. Vermijd tijdens het genezingsproces contact met zwemwater (chloorzwembaden,bubbelbaden,natuurlijk zwemwater) maak tevens geen gebruik van een stoombad.

  8. Verwijder nooit zelf het sierraad.Neem bij extreme roodheid,zwelling,bloeding,pussen,kleurverandering,uitgroei of afstotingsverschijnselen van de wond of bij pijn altijd contact opnemen met de piercer en of de huisarts.                     Specifieke nazorginstructies voor orale piercings:

  9. Een tong of een lip piercing (of andere piercing in de mond) verdient extra aandacht na eten,drinken,roken en na elk ander oraal contact.Poets geregeld de tanden (de mond plaquevrij houden met bijv. Een tandpasta op basis van zoutoplossing) en spoel zo nodig met mondwater op basis van chloorhexidineoplossing.2x per dag spoelen met mondwater zonder alcohol.Vermijd kussen of ander soort oraal contact gedurende het genezingsproces.                   Specifieke nazorg genitale piercings:

  10. Geslachtspiercings rond de urinebuis hebben extra zorg nodig.Piercings in de geslachtsdelen moeten tijdens seksuele gemeenschap beschermd worden met een extra stevig condoom (bijv. Een condoom voor anale sex) of een beflapje.Bij voorkeur geen seksuele gemeenschap tijdens de genezing van een piercing in de geslachtsdelen.

 

Indicatie van genezingstijden voor piercings kun je vinden bij de te downloaden versie.

Heb je vragen over je piercing?

Stuur ons dan gerust een mailtje met jouw vraag. We kunnen je natuurlijk het beste helpen als je langskomt in de de shop.

Piercing zetten in Tiel

Haal your nieuwe piercings in Tiel

Wij zetten onze piercings geheel hygiënisch, steriel en volgens de laatste richtlijnen. We heten je van harte welkom in onze shop en beginnen pas als jij je 100% op je gemak voelt. We zijn eerlijk over wat er wel en niet kan en zullen je altijd adviseren over de beste opties.